News

Iubita lui Speak traversează momente dificile. Cristina Ştefania, despre starea sa de sănătate: ”Doamne fereşte, cât poate să îmi fie de rău!”

Iubita lui Speak traversează momente dificile. Cristina Ştefania, despre starea sa de sănătate: ”Doamne fereşte, cât poate să îmi fie de rău!”
camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

La cei 23 de ani ai săi, ”Libelula” lui Speak este plină de energie şi mereu zâmbitoare. Zilele acestea, însă, din cauza unei probleme neaşteptate de sănătate, a clacat. Fosta concurentă de la Asia Express a anunţat pe Instagram că se simte foarte rău. 

Toată ţara o ştie pe Cristina Ştefania pentru energia şi vitalitatea de care a dat dovadă la Asia Express, unde a concurat alături de iubitul său, Speak. La 23 de ani, bruneta este una dintre cele mai tonice vedete şi pare că nimic nu îi poate strica cheful de distracţie. 

Cristina Ştefania, iubita lui Speak

Cu toate acestea, Libelula s-a trezit cu o problemă de sănătate care, deşi este una trecătoare, îi dă mari bătăi de cap şi mari emoţii, pe deasupra. Vedeta a povestit totul pe Instagram. ”Doamne fereşte, cât poate să îmi fie de rău”, acestea au fost cuvintele Ştefaniei, care s-a ales cu o răceală cumplită, ajungând să facă patru teste de COVID-19. Testele au ieşit negative, dar starea fostei concurente de la Asia Express este una proastă. 

”Săptămâna trecută îşi spune cuvântul. Doamne fereşte, cât poate să îmi fie de rău! Totul s-a întâmplat joi, când mi-a scăzut un pic imunitatea. Vineri dimineaţa deja mă ustura un pic în gat. Am paralizat de frig într-o locaţie, m-a distrus… baba suferă la frumuseţe, aşa că… aia e!”, a povestit tânăra pe reţeaua de socializare.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările