Gossip

Iubitul lui Kylie Jenner vrea s-o ceară în căsătorie, însă aceasta e DISTRUSĂ de zvonurile de infidelitate

Iubitul lui Kylie Jenner vrea s-o ceară în căsătorie, însă aceasta e DISTRUSĂ de zvonurile de infidelitate

Relaţia dintre Travis Scott şi Kylie Jenner nu este tocmai pe cel mai bun drum. Chipurile, tânăra de 21 de ani este convinsă că iubitul ei o înşală, deşi acesta se jură că i-a fost fidel.

Travis Scott are planuri chiar de a o cere în căsătorie pe mama copilului lui, însă Kylie Jenner nu pare să fie convinsă de fidelitatea şi sinceritatea iubitului ei. ”Să fie tot timpul pe drumuri, departe de Kylie şi Stormi, a fost ca o tortură pentru el. Nu este un bărbat perfect, dar simte că este implicat şi îi este fidel lui Kylie încă de la primul sărut. Travis vrea să se căsătorească cu Kylie şi ar fi de-a dreptul distrus dacă aceasta ar decide să-l părăsească”, povesteşte o sursă, exlusiv, pentru HollywoodLife.

Chipurile, Kylie ar fi descoperit nişte dovezi în telefonul lui Travis că i-ar fi fost infidel. Însă, până acum, nu l-a confruntat şi nu ştie care este adevărul. Kylie simte, însă, că relaţia dintre ei nu mai este la fel. ”Lui Travis îi este teamă că relaţia dintre ei n-ar mai funcţiona şi că ar putea s-o piardă pentru totodeauna. Dacă relaţia dintre ei se încheie nu ar fi pentru că Travis n-a depus efort. El face tot ce-i stă în putinţă pentru a fi conectat cu Kylie şi Stormi în timp ce e în turneu şi face orice să meargă lucrurile între ei”, spune respectiva sursă.

Modifică Setările