News

Iubitul lui Răzvan Ciobanu, ameninţat după moartea designerului: „Să îndrepte lucrurile, pentru că altfel va avea de suferit“

Iubitul lui Răzvan Ciobanu, ameninţat după moartea designerului: „Să îndrepte lucrurile, pentru că altfel va avea de suferit“ camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Moartea lui Răzvan Ciobanu aduce în continuare în atenţia publicului multe persoane care erau până acum necunoscute, însă care încearcă, într-un fel sau altul, să facă lumină în anchetă.

După ce s-a vorbit despre Sorin Oprea, Iulian Cercel, Vica Blochina, Dragoş Crăiţă şi mulţi alţi apropiaţi ai lui Răzvan Ciobanu, acum invitată în studioul „Xtra Night Show“ a fost invitat avocatul familiei Ciobanu, Laura Vicol.

Foarte bună prietenă de mai mulţi ani cu Răzvan Ciobanu, Laura Vicol a afirmat încă de la început că nu va da detalii din anchetă, însă a precizat că nu înţelege de ce Sorin Oprea face afirmaţii care nu sunt adevărate.

Avocatul familiei Ciobanu a afirmat că Sorin Oprea a ajuns la locuinţa lui Răzvan Ciobanu din proprie iniţiativă şi că acesta nu vorbise niciodată înainte cu Marius, fostul iubit al designerului. Singura dată când ei au vorbit, a fost imediat după ce Răzvan Ciobanu a murit, iar Sorin Oprea a mers acasă la designer pentru a-i ajuta pe părinţii acestuia să strângă lucrurile din casă. În plus, Laura Vicol a dezvăluit că, la aproximativ 48 de ore după ce Răzvan Ciobanu a murit, Sorin Oprea l-a ameninţat pe fostul iubit al designerului.

„L-a ameninţat pe Marius, l-a sunat pe 1 mai. De faţă erau şi alte persoane care pot să confirme. Acest domn Oprea îl certa la telefon, toată lumea a auzit această discuţie, şi îi solicită lui Marius pe un ton imperativ să intre să vorbească la televizor, să îndrepte lucrurile, pentru că altfel va avea de suferit. Domnule Oprea, vă rog să nu mai daţi dovadă de violenţă verbală şi să nu mai ameninţaţi pe nimeni, pentru că există organe legale compentente care pot lua atitudine în faţa acestor ameninţări“, a spus Laura Vicol.

Modifică Setările