Lifestyle

Iulia Albu a făcut "curăţenie" în dressingul lui Brigitte Năstase. Uite ce a aruncat! VIDEO

Iulia Albu a făcut "curăţenie" în dressingul lui Brigitte Năstase. Uite ce a aruncat! VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Când neîndurătoarea jurată de la "Bravo, ai stil!" te vizitează, e bine să-ţi ascunzi toate piesele vestimentare ţipătoare. Uite fără ce a rămas fosta soţie a lui Ilie Năstase!

Blănurile naturale, pantofii şi clutch-urile cu sclipici au fost primele care au fost date deoparte din garderoba lui Brigitte Năstase. După Ana Maria Prodan, a venit rândul fostei soţii a lui Ilie Năstase să facă "curat" în dressing. Iulia Albu, care semnează o rubrică de "Pressing la dressing" în emisiunea lui Cătălin Măruţă, n-a iertat nimic!

"Eu aş vrea să-ţi fac o prezentare în toate blănurile mele, ca să vezi dacă arată bine sau nu, pentru că mă reprezintă, mă leagă enorm de multe chestii de acele piese", a fost rugămintea lui Brigitte. "E foarte călduroasă şi, când va fi frig, mă va salva" a fost argumentul ei.

Alternativa propusă de Iulia Albu? "Un coat din caşmir, lung, impecabil, în care vei arăta ca o zeiţă. Poţi să-ţi iei în toate culorile, dacă doreşti.

Următoarul item luat în vizor de jurata de la "Bravo, ai stil?" a fost geanta de umăr, model pe care Brigitte îl are în mai multe variante de culori.

"Am ales geanta aceasta pentru că este clasică, am la fiecare bonul şi voi lua la fiecare exact cât am investit, plus că m-am gândit că e bine să le am, că nu se ştie niciodată, e bine să le am şi când n-o să mai am bani pot să duc o geantă şi o duc bine-mersi".

Nici rochiile n-au scăpat! Uite ce a ajuns la gunoi.

Modifică Setările