News

Iulia Albu: "Am o relaţie în care sunt foarte fericită"

Iulia Albu: "Am o relaţie în care sunt foarte fericită"

Cu ocazia aniversării a zece ani de Kanal D, jurata emisiunii ”Bravo, ai stil!” a făcut unele dezvăluiri din viaţa personală.

Iulia Albu natural

Iulia Albu trăieşte o poveste de iubire cu Mike, un tânăr afacerist care o face fericită. Discretă, cum o ştim, vedeta Kanal D nu vorbeşte prea multe despre viaţa ei privată, însă, cu ocazia aniversării de zece ani a postului, a acceptat să dezvăluie publicului câteva detalii intime.

”Căsătoria este, momentan, un subiect care nu mă stârneşte foarte tare. Am o relaţie în care sunt foarte fericită. Am lângă mine un bărbat care mă iubeşte şi pe care îl iubesc. Consider că este importantă căsătoria, însă, deocamdată, pentru mine nu este un lucru prioritar”, a spus ea.

Ceva mai multe detalii a dat în legătură cu relaţia pe care o are cu fiica sa. "Timpul liber mi-l petrec împreună cu fetiţa mea, Mikaela, familia mea, şi iubitul. Cu toate că nu am mult timp liber, găsesc timp pentru ca, de două ori pe săptămână, să merg la patinoar şi la echitaţie împreună cu fiica mea. Încerc să combin cariera mea şi timpul dedicat familiei în aşa fel încât nicio parte să nu aibă de suferit”, a mai povestit ea.

Iulia Albu si Mikaela

Modifică Setările