News

Iulia Albu are un nou accesoriu viu

Iulia Albu are un nou accesoriu viu

A uitat de găina cu care umbla pe post de caniche cu pene şi şi-a asortat ţinuta cu un alt companion necuvântător. A dat găina pe şopârlă. A defilat cu găina LouLou pe la evenimente mondene, apoi cu cocoşul Jean Luc ori cu câinele. Ieri seară, Iulia Albu şi-a făcut apariţia în platoul emisiunii WowBiz alături de un nou prieten, agăţat de bluză. E vorba despre un nou accesoriu viu şi, de data asta, unul cu sânge rece.

Lady-Godiva

Este vorba despre o reptilă din specia Pogona Vitticeps (Agama cu barbă), pe care Iulia a botezat-o Lady Godiva (după numele unei femei nobile care întotdeauna goală) şi care şi-a făcut debutul foarte fancy, într-un ham decorat cu mărgele şi ciucuri.

Iulia-Albu-soparla
Iulia Albu s-a ataşat deja de micul ei companion.

„Desigur, Lady Godiva poartă bijuterii create special pentru ea. Hamul este o împletire de cristale Swarovski, cu ciucuri din mătase şi elemente de prindere spectaculoase“, a explicat vedeta.

Lady-Godiva2

Iulia-Albu-soparla-Lady-Godiva
Lady Godiva.

„Relaţia dintre Lady Godiva şi mine este încă la început, însă am constatat deja că avem foarte multe în comun. Lady Godiva se poate plimba după bunul plac în toată casa, având şi o zonă amenajată special pentru nevoile ei. Momentan, Jean Luc s-a retras la Periş, într-o vacanţă romantică, cu noua lui prietenă pe care a cunoscut-o în urma unui blind date. Acolo are o cuşca încălzită şi toate condiţiile pentru a petrece o iarnă lungă, romantică, în compania noii sale cuceriri”, a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

Iulia-Albu-soparla2
Partenere cu sânge rece.