News

Iulia Albu, atac dur la Andreea Marin

După ce Zâna Surprizelor şi-a anunţat intenţia de-a se lansa în modă cu o colecţie personală de genţi şi pantofi, fashion editorul şi-a exprimat opinia în stilu-i caracteristic, cu înţepături şi critici dure.

Deunăzi, Andreea Marin a apărut la un eveniment monden cu o geantă plic, pe care era scris numele ei. Imediat, vedeta a specificat faptul că accesoriul personalizat este doar un prim produs din colecţia de genţi pe care le va lansa pe piaţă în scurt timp, în colaborare cu un designer de pantofi.

Iulia Albu a reacţionat imediat:

„Evident că din suita «doamnelor de plică» nu putea lipsi taman ea, zâna, Andreea Marin! Aş fi fost chiar şocată să aud că stimabila NU îşi lansează o colecţie de genţi, pantofi şi… pliculeţe de ceai, desigur!!! Deşi trebuie să recunosc că ideea de a lansa un pliculeţ de ceai cu numele Andreea Marin pe el ar putea fi chiar un demers comercial pozitiv, având în vedere ultimele campanii de mare angajament a căror faţă publică a fost aceasta.


Dacă în cazul leuşteanului (n.r. Andreea Marin a făcut în trecut reclamă la condiment), plasarea de produs s-a făcut fix în dinţii madamei, nu-mi închipui totuşi care ar fi varianta aleasă pentru un pliculeţ de ceai. Şi… uite cum, dintr-o dată, o linie de genţi nu mai pare o idee chiar atât de proastă! Aştept cu nerăbdare comunicatul de presă al divei, lăudându-şi «talentul creator» în care va spune că moda este pasiunea ei de când avea «minus 3 ani» şi va merge pe ideea că totul s-a născut din nenumăratele cazuri de domnişoare aflate la ananghie, care i-au cerut sfatul atunci când urmau să meargă undeva.


Ca să concluzionez, din punctul meu de vedere, demersul respectivei este unul pur comercial, deşi, sinceră să fiu, nu îmi imaginez prea mulţi fani avizi să poarte paporniţe Andreea Marin! Interesant ar fi o linie de sacoşe de piaţă!!!“, a declarat Iulia Albu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Foto: pagina personală