Fashion

Iulia Albu îşi lansează prima colecţie vestimentară FOTO

Iulia Albu îşi lansează prima colecţie vestimentară FOTO camera-retro icon Vezi galeria 21 poze

Mai întâi a fost manechin. Apoi, fashion editor. Acum, cochetează şi cu designul vestimentar. Iată ce creaţii a realizat până acum.

Iulia Albu designer vestimentar prima colectie

A început cu bijuteriile, iar acum a trecut şi la haine. După cercei, broşe, brăţări şi măşti, Iulia Albu şi-a pus semnătura şi pe câteva piese vestimentare. Jurata emisiunii “Bravo, ai stil!” a creat câteva rochii de mireasă atipice, dar numai pe comandă - de unde şi preţul la fel de... exclusivist (între 6.440 şi 35.880 lei!).

bijuterii Iulia Albu

“Nu cred în a vinde cantitate. Brandul meu nu se bazează pe producţie industrială, nici în ceea ce priveşte bijuteriile, şi cu atât mai puţin în ceea ce priveşte linia vestimentară pe care o voi lansa în curand şi care este deja disponibilă pe www.shop.iulialabu.com", a spus ea pentru kfetele.ro.

"Fiecare clientă a brandului Iulia Albu beneficiază de trei şedinţe de consultanţă în urma cărora se construieşte împreună cu ea, piesă cu piesă, rochia pe care urmează să o poarte. Fiecare rochie spune o poveste, iar fiecare poveste este unică."

Tocmai de aceea, Iulia Albu nu creează două piese identice, iar o rochie poate fi "construită" şi timp de şase luni, fiecare detaliu fiind lucrat minuţios, ca în cazul celui mai scump model, “La Karinne”, care are peste 8.000 de perle naturale aplicate manual.

Modifică Setările