Interviu

Iulia Vântur: "Nu am plecat în India pentru că îmi lipsea ceva aici" VIDEO

Iulia Vântur: "Nu am plecat în India pentru că îmi lipsea ceva aici" VIDEO

Invitata Danei Săvuică la OK!TV a dezvăluit câteva secrete de culise, într-o nouă ediţie a emisiunii online "E OK să fii vedetă?", realizată în elegantul foaier al hotelului Aro Palace din Braşov.

Iulia Vântur, revenită în ţară special pentru festivalul Cerbul de Aur de la Braşov, a cărui prezentatoare a fost săptămâna trecută, a acceptat invitaţia Danei Săvuică de-a oferi în exclusivitate un interviu pentru revista OK!.

Foarte elegantă şi cu un look foarte fresh şi distins, în ciuda orei înaintate la care a fost realizată această ediţie a emisiunii "E OK să fii vedetă?" (miezul nopţii), Iulia Vântur a vorbit deschis despre alegerea ei de-a pleca în India: "Nu mi-a lipsit nimic (aici, n.r.), nu m-am dus pentru că-mi lipsea ceva. M-am dus pentru că aşa am simţit în acel moment, aşa mi-a spus sufletul. Nu mi-a lipsit absulut nimic, ba chiar aveam de toate, aveam o carieră foarte bună, aveam prieteni, familie, aveam absolut tot aici."

"India evident că vine cu o fascinaţie, cred că pentru multă lume, nu doar pentru mine. În schimb, nu mi-am imaginat că voi ajunge să trăiesc acolo, sincer. A fost şi pentru mine (un şoc, n.r.), că nu m-am aşteptat ca viaţa să se aşeze aşa."

Întrebată de Dana Săvuică dacă îi lipsea marea dragoste, Iulia Vântur a spus că: "Nu cred că asta, lucrurile se întâmplă şi nici nu poţi să ţi le planifici. Cred foarte mult în faptul că lucrurile se întâmplă aşa cum este cel mai bine să se întâmple. Cred şi în karmă, cred că lucrurile pe care le faci şi intenţiile se întorc la un moment dat".

Frumoasa prezentatoare a vorbit şi despre întâlnirea ei cu Salman Khan: "Salman Khan nu e idolul meu, în niciun caz. Dacă îţi aduci aminte de când eram copii şi ne uitam la Sandokan... El şi Raj Kapur sunt cele două nume pe care le ştiu de când eram mică. Dar n-am avut vreun vis să ajung să-l cunosc pe… nu ştiu. Dar eu nici măcar nu m-am întâlnit cu el în India, ci ne-am întâlnit pe un teren neutru. Şi a fost chiar o întâmplare. Deci, aşa a fost să fie. Cunoşti unii oameni şi apar în viaţa ta pentru că aşa e să fie. Evident că suntem OK. Eu am încercat să stau departe de acest subiect pentru că ţin la intimitatea mea, plus că s-a speculat atât de mult pe acest subiect că orice aş spune se interpretează. Suntem foarte bine, evident. Ştiu că există o curiozitate cu privire la acest subiect, însă, curiozitatea mea nu merge atât de departe."

Descoperiţi ce alte lucruri ne-a mai povestit Iulia Vântur în interviul de mai jos.

Modifică Setările