Gossip

Iulia Vântur şi Salman Khan şi-au programat deja nunta?

Iulia Vântur şi Salman Khan şi-au programat deja nunta?

Dacă e să dăm crezare ultimelor zvonuri, cei doi urmează să facă marele pas în 2016. Uite detaliile care-i dau de gol.

Iulia-Vantur-Salman-Elli
Se cunosc de doi ani, dar oare vor ajunge şi la altar?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Iulia Vântur ar avea o legătură specială cu superstar-ul indian Salman Khan, însă recent a apărut zvonul potrivit căruia frumoasa româncă s-ar fi logodit deja cu Salman, nunta urmând a avea loc anul viitor.

Iulia Vântur şi-a petrecut ultima lună în România, iar managerii ei susţin că blonda s-ar fi logodit cu Salman şi că nunta lor ar urma să aibă loc anul viitor, potrivit spynews.ro.

Frumoasa prezentatoare a fost plecată în India în luna septembrie, când ar fi fost în vizită la familia lui Salman Khan în această perioadă, potrivit site-ului hngn.com. Iulia Vântur nu ar fi purtat un inel de logodnă în această perioadă, însă, recent, ea a fost văzută purtând un inel cu diamant, care ar fi semănat cu unul de logodnă.

De altfel, calul primit în dar cu câteva luni în urmă ar putea fi un alt indiciu, dacă e să ne luăm după tradiţia hindusă, în care miresele primesc un asemenea dar preţios.

"Micul nostru secret, ca între fete", a scris Iulia în dreptul acestei imagini, postate pe Facebook.
"Micul nostru secret, ca între fete", a scris Iulia în dreptul acestei imagini, postate pe Facebook.

Presa indiană susţine chiar că Salman şi Iulia se vor căsători chiar în această toamnă, mai exact înainte de data de 18 noiembrie, când, potrivit prietenului lui Salman Khan „sora lui, Arpita, urmează să sărbatorească un an de căsnicie”.

12096096_10153293034777149_7508803072989442698_n

Pe de altă parte, însăşi Arpita a scris pe contul său de Twitter o frază care pare să infirme această informaţie: „Nu mai credeţi tot ce se scrie pe internet sau prin tabloide“.

12063554_710436235753706_7524197498780039703_n

Salman Khan este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Bollywood, însă până acum nicio relaţie a sa nu s-a concretizat într-o căsătorie. Iulia şi Salman s-au întâlnit pentru prima dată, în urmă cu doi ani, pe platourile de fimare ale filmului „Bodyguard“, însă acum starul indian aşteaptă lansarea celui mai nou film al său, „Prem Ratan Dhan Payo“, programată pentru 12 noiembrie. Despre cei doi s-a speculat că ar forma un cuplu încă din 2013, fiind mai tot timpul surprinşi împreună. Cu toate acestea, perechea s-a ferit să confirme public relaţia.

Acum rămâne de văzut dacă starul de la Bollywood va reuşi să scape de problemele cu legea, după ce a fost găsit vinovat pentru omucidere din culpă, în cazul unui accident rutier. Altfel, frumoasa româncă are de aşteptat cel puţin cinci ani, cât a fost condamnarea iniţială a actorului.

Iulia-Vantur
Iulia a recunoscut în numeroase rânduri că s-a îndrăgostit iremediabil de India.

Foto: bollywood.bhaskar.com

Modifică Setările