Vedete

Iulian Moga, fratele mai mic al lui Marius Moga, a regizat prima ediţie a Masked Singer România

Iulian Moga, fratele mai mic al lui Marius Moga, a regizat prima ediţie a Masked Singer România camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Cunoscut în industria muzicală drept unul dintre cei mai talentaţi regizori de videoclipuri, Iulian a făcut parte din echipa acestui show care a înregistrat, toamna aceasta, un mega succes. 

 

Emisiunea difuzată de PRO TV şi prezentată de Jorge a atins cote înalte de audienţă şi a surprins prin formatul său inedit, în care vedetele locale erau transformate în personaje şi interpretau o melodie cunoscută. La pupitrul juraţilor s-au aflat: Horia Brenciu, Inna, Codin Maticiuc şi Ana Morodan, iar sarcina lor nu a fost deloc uşoară. Seara trecută, prima ediţie a luat sfârşit, lăsând pe toată lumea... mască în momentele demascării. Pentru că mare ne-a fost mirarea să-l descoperim pe Mircea Radu în spatele personajului Panda, pe Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune în ipostaza de Leoaică, iar Irina Rimes pe post de Căpcăun şi poate cea mai mare surpriză a serii, Corbul, căruia i-a dat viaţă nimeni altul decât Mugur Mihăiescu, vedeta a fostului grup de umor Vacanţa Mare şi care a şi câştigat marea finală.

Carmen a jucat rolul Leoaicei

Cei patru au acordat interviuri la cald despre ce au trăit în aceste săptămâni în care noi i-am urmărit vineri de vineri, interviuri pe care le puteţi citi AICI.

La scurt timp după terminarea emisiunii, Iulian Moga şi-a exprimat sentimentele vizavi de experienţa trăită în culise şi a mulţumit pentru această şansă: “Masked Singer Romania este primul show tv pe care l-am regizat. Ups and downs-urile, succesul şi drumul acestui show m-au facut să înţeleg valoarea muncii în echipă. Ştiu că sună ca un clişeu însă cred asta cu adevărat. Aşa că mulţumesc, felicitări şi you know... purtaţi mască “

 

Comentarii

Modifică Setările