News

Iuliana Marciuc a plecat cu prietenele în Grecia: "Am respectat măsurile cerute"

Iuliana Marciuc a plecat cu prietenele în Grecia: "Am respectat măsurile cerute" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Iulia Marciuc a plecat alături de fiul ei, David, şi de câteva prietene în Grecia. După şase ore, prezentatoarea de la TVR a ajuns în Creta, iar peisajele superbe au acaparat-o pe loc.

“Ca să mă bucur de acest superb apus de soare din Creta a durat 6 ore (două ore în aeroport, două în avion şi două cu maşina). M-am organizat bine, am respectat măsurile cerute şi am fost încrezatoare. Am ajuns în paradis şi soarele ne-a dat un semn că ne iubeşte. Vacanţă plăcută tuturor!

 

Iuliana Marciuc şi Adrian Enache au sărbătorit, de curând,  25 de ani de când formează un cuplu.

Cei au ales să marcheze momentul cu un tort ales pe sprânceană, în prezenţa celor apropiaţi. Când s-au cunoscut amândoi erau căsătoriţi, dar nimic nu a stat în calea iubirii lor. Au decis că împreună le este cel mai bine, aşa că Iuliana a renunţat la mariajul cu omul de afaceri Remus Posea, iar, peste câţiva ani, şi Adrian s-a despărţit de Corina, femeia ce îi dăruise şi o fiică, pe Diana. “Formăm un cuplu de 25 de ani, cu „suişuri şi coborâşuri”, dacă ar fi să citez presa, sau cu „iubire de Destine ca-n filme şi multe realizări”, dacă ar fi să citez o prietenă”, spune Iuliana pentru OK!

 

Modifică Setările