News

Iuliana Marciuc lansează o nouă carte

Iuliana Marciuc lansează o nouă carte

În plină pandemie, Iuliana Marciuc şi-a îndreptat atenţia către un proiect de suflet.

Vedeta TV a definitivat cel de-al doilea volum al cărţii „Destine ca-n filme”. Astfel, în aceste zile, Iuliana face ultimele retuşuri la copertă şi caută în arhivă fotografii de la filmări pentru a le include în noua publicaţie.

„În izolare pregătesc cel de-al doilea volum al cărţii „Destine ca-n filme”. Lucrez împreună cu jurnalista Oana Georgescu ca să transformăm cele mai impresionante interviuri acordate de-a lungul ultimilor ani în  povesti scris, care vor vedea cât de curând lumina tiparului. O parte dintre ele vor ajunge, în premieră, la cititori prin intermediul paginii de Facebook a emisiunii @destineca -n filme . Pentru că de 7 ani de când realizez această emisiune  s-a format deja o comunitate, a venit  firesc ideea ca în această perioadă grea pentru toată lumea să ţinem legătura unii cu alţii. I-am rugat pe fiecare să ne transmită ce fac în izolare, cum se simt şi mai ales cum văd lucrurile în viitor, filmări postate tot pe pagina de socializare. Concluzia este una singură: din această realitate, care a depăşit imaginaţia dintr -un film, vom ieşi mai buni şi mai atenţi la nevoile celorlalţi”, a spus Iuliana Marciuc.

Zilnic, la ora 11:00, o parte dintre interviurile care apar în cel de-al doilea volum sunt postate pe pagina de Facebook a emisiunii. „Destine ca-n filme”.

 

Modifică Setările