Vedete

Iuliana Pepene a împlinit 29 de ani. Cum a sărbătorit ştirista

Iuliana Pepene a împlinit 29 de ani. Cum a sărbătorit ştirista

Iuliana Pepene, ştirista pe care o vedeţi în fiecare dimineaţă la Observatorul Antenei1, a împlinit ieri 29 de ani.

La ceas de sărbătoare, frumoasa blondă a aşternut pe o Facebook un mesaj emoţionat. Iuliana a povestit despre anii pe care îi lasă în urmă şi despre bucuria de a se fi născut într-o familie minunată.

“Mama îmi spune în fiecare an că m-am născut într-o zi senină de primăvară, o zi în care soarele strălucea puternic cum nu o mai făcuse în primăvara aceea. 26 Aprilie 1991, o dimineaţă norocoasă în care am deschis ochii în braţele celei mai frumoase mame lângă care era cel mai protectiv tata. Sunt recunoscătoare!. În cei 29 de ani mereu am văzut partea plină a paharului chiar şi-n cele mai “aride” momente. Am început ziua cu un pahar de şampanie şi cu promisiunea că ultimul an din versiunea “20 şi...” să fie cel puţin cu toată nebunia anilor trecuţi, excentric, fabulos! Mulţumesc pentru toate urările!”

Iuliana şi-a reamintit şi ce făcea acum un an pe vremea asta. “Hoinăream acolo unde îmi place cel mai mult, în locul in care îmi doresc să-mi petrec toate aniversările. La Nisa,pe coasta de Azur. Anul acesta stau acasă, dar cu sufletul sunt acolo. Aud valurile, simt briza. O sa fie bine!”

 

Modifică Setările