News

Iuliana Tudor a împlinit 40 de ani. Vezi cum a sărbătorit!

Iuliana Tudor a împlinit 40 de ani. Vezi cum a sărbătorit!

Vedeta TVR Iuliana Tudor a schimbat prefixul pe 16 iunie şi a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani, aniversare care a prins-o într-o vacanţă cu familia sa, în Grecia.

“La 20 de ani spuneam că e cea mai frumoasă vârstă. La 30 de ani, credeam că e vârsta devenirii. La 40 de ani, simt că e vârsta perfectă!”, a scris Iuliana Tudor pe pagina ei de Facebook.

Iuliana Tudor în Grecia
Alături de fiul ei, Tudor
Vedeta TVR a împlinit 40 de ani

Prezentatoarea emisiunii O dată-n viaţă se află încă în Grecia, alături de băieţelul şi soţul său, însă se pregăteşte de o nouă petrecere, în Bucureşti, alături de cele cinci perechi de fini ai săi, dar şi de prieteni.

Altfel, Ileana a fost surprinsă cu nenumărate mesaje cu urări de “La mulţi ani” din partea pretenilor artişti şi a altor persoane publice. Astfel, pagina sa oficială de Facebook a fost invadată încă de vineri dimineaţă cu mesaje care mai de care mai emoţionante, de la Ştefan Bănică, Ionuţ Dolănescu şi Maria Ciobanu, Aurelian Temişan, Ozana Barabancea, Horia Moculescu, Alexandra Velniciuc, Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Răzvan Popescu, Flick, Marcel Pavel, Luminiţa Anghel, Monica Anghel, Alexandra Ungureanu şi lista continuă.

Modifică Setările