Vedete

Iuliana Tudor a început filmările: “Facem televiziune într-un mod diferit”

Iuliana Tudor a început filmările: “Facem televiziune într-un mod diferit”

Iuliana Tudor s-a reîntors pe platourile de filmare, la TVR. Prezentatoarea recunoaşte că această perioadă este una complicată, dar fiecare membru al echipei încearcă să ţină cont de restricţiile impuse.

În aceste zile, studioul 3 al Televiziunii Române este din nou animat de agitaţia pe care o aduce cu sine înregistrarea unor noi emisiuni. Forfota, zâmbetele şi muzica populară sunt din nou pe holurile televiziunii, chiar dacă este o perioadă ce necesită mai multă atenţie şi mai puţină apropiere fizică. „Vedeta populară” revine, din această toamnă, cu un nou sezon la TVR 1, iar echipa de producţie face totul pentru ca invitaţii să se simtă în siguranţă la înregistrări, iar telespectatorii să aibă sentimentul că sunt prezenţi în platou, atunci când vor urmări emisiunea.

„Am început filmările pentru sezonul 5, care urma să fie difuzat în această primăvară, dar, din cauza perioadei dificile pe care o trăim, va fi pe micul ecran în toamnă, probabil începând din octombrie. Şi de această dată avem concurenţi de toate vârstele, de la 16 până la 80 de ani, dar foarte mulţi sunt de 16 ani – e o invazie de copii, care ne-au mărturisit că au aşteptat să împlinească 16 ani ca să vină la „Vedeta populară”. Ne urmăresc de trei ani, încă de la început, şi şi-au dorit să vină”, spune Iuliana Tudor

Despre cum se desfăşoară efectiv filmările pentru cel de-al cincilea sezon al emisiunii, într-o perioadă în care nimic nu mai este ca înainte, Iuliana povesteşte: „Este o perioadă diferită, pentru că facem televiziune într-un mod diferit: emisiunile se înregistrează fără public, păstrăm distanţarea – asta e puţin straniu pentru noi, fiind vorba de un spectacol muzical, de o întâlnire cu emoţie, cu căldură, cu mult drag... e greu să te abţii să-l îmbrăţişezi pe cel care pleacă sau pe cel care câştigă, e greu să nu ne îmbrăţişăm noi între noi, cu echipa, aşa cum eram obişnuiţi. Eu sunt un om foarte sociabil şi foarte apropiat de cei cu care lucrez. Ne lipseşte aceasta, dar deja avem un motto în platou – ne îmbrăţişăm cu sufletul în fiecare zi.
Totul a mers bine până acum, sperăm să nu fie probleme şi Doamne ajută să continuăm tot aşa!”, adaugă vedeta TVR.

Modifică Setările