News

Iuliana Tudor, în bucătăria lui Mircea Dinescu FOTO

Iuliana Tudor, în bucătăria lui Mircea Dinescu FOTO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Înainte de startul noii sale emisiuni, vedeta TVR deschide noul sezon de la „Politică şi delicateţuri”.

Sezonul 8 al emisiunii „Politică şi delicateţuri” începe duminică, 15 octombrie, cu o ediţie filmată pe malul Dunării, la Cetate, unde Mircea Dinescu o are alături pe vedeta TVR Iuliana Tudor.

Cu o săptămână înaintea debutului talent show-ului „Vedeta populară”, unde Mircea Dinescu este unul dintre juraţi, Iuliana Tudor este gata să „guste” delicateţurile şi politica „servite” de noul său coleg de emisiune.

Dar, pe lângă „Politică şi delicateţuri”, Mircea Dinescu îi oferă Iulianei din bucatele preparate de el, precum şi din faimosul său vin.

Pregătit cu toate cele trebuincioase unei bucătăreli pe cinste, Dinescu pune pe grătar legume şi o vrăbioară de viţel, iar până bucatele-s gata, o trage de limbă pe faimoasa lui invitată despre cum se va desfăşura talent show-ul la care abia aşteaptă să jurizeze.

Şi, pentru că vor face echipă la „Vedeta populară”, cei doi se antrenează în jurul grătarului şi în preajma rose-ului, iar discuţia... curge captivant şi plină de haz. Aşa cum ne-am obişnuit din sezoanele trecute, din emisiune nu lipseşte nici muzica adevărată, cântată de data aceasta de un mai vechi prieten al emisiunii: profesorul Nelu Greblă.

Ce vor găti Mircea Dinescu şi invitata sa vedem duminică, 15 octombrie, de la ora 15.00, la TVR 1 şi TVR+, iar de la 22.05, pe TVR HD.

Modifică Setările