News

Ivana, prima soţie a lui Donald, către Melania Trump: ”Eu sunt Prima Doamnă!”

Ivana, prima soţie a lui Donald, către Melania Trump: ”Eu sunt Prima Doamnă!”

Donald Trump and girlfriend Melania Knauss are joined by Trump's former wife, Ivana, and her boyfriend, Roffredo Gaetani d'Aragona (l. to r.), at a party at Cipriani's on Park Ave. for the benefit of Rockefeller University.

Gelozii şi replici acide fără cortină între Melania Trump, Prima Doamnă a Americii, şi Ivana Trump, fosta soţie a lui Donald. Cele două au făcut schimb de replici, fără să ţină cont de statutul lor sau de impactul pe care-l au vorbele lor în spaţiul public. Donald Trump alături de actuala, dar şi de fosta soţie, Ivana Trump Totul a pornit de la o declaraţie acidă a Ivanei Trump, care în timp ce promova cartea ”Raising Trump”, şi-a atribuit titlul de ”Primă Doamnă”. "Am numărul direct de la Casa Albă dar nu vreau să-l sun pentru că Melania este acolo", a explicat ea, întrebată dacă mai discută cu fostul ei soţ. "Şi nu vreau să creez gelozie sau ceva de genul acesta pentru că, practic, sunt prima soţie a lui Trump. OK? Sunt Prima doamnă, OK?", a adăugat ea râzând, cauzându-i o adevărată criză de furie Melaniei Trump.

Culmea e că răutăţile nu s-au oprit aici. Ivana a ţinut să precizeze că ar fi fost mult mai potrivită pentru rolul de Primă Doamnă decât Melania, dar că, pe ea, ar plictisi-o grozav şederea la Casa Albă. ”E bine că e ea şi nu sunt eu. Eu aş fi urât Washington-ul. Pot să ţin un discurs timp de 45 de minute fără un prompter? Cu siguranţă! Pot să citesc un contract? Pot negocia? Mă pot ocupa de vizitatori oficiali? Desigur! Dar nu mi-ar plăcea să fiu acolo. Îmi iubesc libertatea!, a mai declarat Ivana Trump.

Melania versus Ivana

După cum era de aşteptat, câteva momente mai târziu, replica Melaniei Trump a venit negreşit, prin vocea purtătoarei ei de cuvânt, Stephanie Grisham. ”Melaniei Trump îi place să trăiască la Washington şi este onorată de rolul său de Primă doamnă a SUA. Ea are intenţia de a-şi utiliza titlul şi rolul său pentru a-i ajuta pe copii, nu pentru a vinde cărţi. Nu există, în mod clar, niciun fundament pentru această declaraţie din partea unei foste soţii. Nu este, din păcate, decât zgomot, pentru a atrage atenţia şi a-şi servi propriile interese", a declarat purtătoarea de cuvânt.

foto: arhivă OK!