Gossip

Ivana Trump mănâncă toyboy pe pâine

de admin

Şi bărbaţi, în general. Căci fosta soţie a lui Donald Trump nu pierde deloc vremea - fiindcă nici nu prea mai are vreme de pierdut în câmpul iubirii, la cei 63 de ani ai săi! Ultima sa "jucărie"?

Un bărbat misterios, al cărui nume nu este cunoscut, vizibil mai tânăr decât ea, cu care Ivana a fost surprinsă ieri la Veneţia, după o sesiune de shopping. Cei doi s-au plimbat, mână-n mână, pe străduţele romanticului oraş - şi au luat un prânz liniştit, cu un pahar de vin roşu, privindu-se intens în ochi. Noua iubire a Ivanei vine la doar 4 luni după ce a fost văzută răsfăţându-se prin Caraibe, alături de actorul italian Antonio Zequila, de 50 de ani. O vârstă foarte decentă, faţă de recordul Ivanei, care acum 3 ani s-a iubit şi cu un model francez pe nume John-David Dery, de numai 22 de ani!

Ştim, însă, că Ivana are o preferinţă pentru italienii mai tineri, dacă ne gândim şi la cel de-al patrulea soţ al său, Rossano Rubicondi, care avea 36 de ani când s-a căsătorit cu ea, în 2008. Să fie tot italian şi noua sa pereche de la Veneţia?

Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările