News

Ivanka Trump îşi sfidează concetăţenii. A purtat un palton în valoare de peste 5.000 de dolari

Ivanka Trump îşi sfidează concetăţenii. A purtat un palton în valoare de peste 5.000 de dolari

Fiica preferată a lui Donald Trump ne-a obişnuit deja cu apariţiile ei sofisticate, în haine de brand, la fel ca soţia preşedintelui american Donald Trump. Ivanka este o concurentă apringă la titlul de una dintre cele mai bine îmbrăcate femei din SUA, iar cea mai recentă apariţie a sa, în Washington, D.C,. a fost una stilată, în ciuda temperaturilor scăzute.

Ivanka a optat pentru un look all black, cu ochelari de soare şi cu picioarele goale, chiar dacă afară erau temperaturi scăzute şi nici urmă de soare. Ochelarii de soare nu au reprezentat piesa de rezistenţă, ci mai degrabă paltonul purtat de prima fiică din stat, un palton gros din caşmir, cu cordon în talie, o piesă simplă la prima vedere, dar care a costat enorm. În vârstă de 36 de ani, Ivanka a îmbrăcat un palton Max Mara în valoare de 5,242 de dolari, o piesă care păleşte ca valoare pe lângă genţile de lux şi pantofii de la branduri celebre în valoare de zeci de mii de euro deţinute de Melania Trump.

Mâna dreaptă a lui Donald Trump a purtat o rochie trei sferturi şi pantofi stiletto, lăsându-şi picioarele goale la vedere, alături de o geantă pe umăr şi o pereche de cercei cu diamante, o alegere chic în ciuda culorii predominante - negru. Desigur, Ivanka nu a trebuit să înfrunte prea mult timp frigul pentru că a făcut doar câţiva paşi până la maşina de la Serviciile Secrete care o aştepta.

Foto: Riyad Hassan pentru Daily Mail