News

J.F. Kennedy, îndrăgostit de o suedeză cu câteva săptămâni înainte de nunta cu Jacqueline. Scrisorile lui de amor, scoase la licitaţie

J.F. Kennedy, îndrăgostit de o suedeză cu câteva săptămâni înainte de nunta cu Jacqueline. Scrisorile lui de amor, scoase la licitaţie camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Întreaga lume ştie că John F. Kennedy a avut mare succes la femei, însă prea puţini cunosc aplecarea pe care aceasta o avea pentru scris. Mai ales scrisori de dragoste, adresate unei iubite suedeze pe care fostul preşedinte american o avea cu numai câteva săptămâni înainte de nunta cu Jacqueline Kennedy.

O casă de licitaţie din Boston a scos la vânzare trei scrisori de dragoste „revelatoare” pe care Kennedy le-a scris unei iubite suedeze pe care a cunoscut-o în 1953, cu numai câteva săptămâni înainte de-a se însura cu Jacqueline.

Bobby Livingston, vice preşedintele RR Auction, a declarat pentru revista People că posedă trei scrisori lungi de opt pagini, adresate unei anume Gunilla von Post, şi că se aşteaptă să le vândă cu peste 30.000 de dolari, mai exact cu 38.400$.

Conform celor declarate de Linvingston, scrisorile cu pricina sunt „destul de explicite” şi „starea în care se află ele indică faptul că von Post le-a citit în mod repetat şi le-a manevrat îndelung”.

Kennedy a avut o scurtă aventură cu von Post după ce s-au întâlnit pe Reviera Franceză cu numai câteva săptămâni înainte de-a ajunge la altar cu cea care a şi devenit Prima Doamnă a Statelor Unite. Scrisorile respective indică faptul că JFK avea încă sentimente puternice pentru iubita lui suedeză, însă acest lucru nu l-a împiedicat să ajungă la altar cu altcineva.

Modifică Setările