News

J.Lo, îmbrăcată în cea mai scurtă şi mulată rochie de ziua ei. Uite cum s-a unduit pe ritmurile latino

J.Lo, îmbrăcată în cea mai scurtă şi mulată rochie de ziua ei. Uite cum s-a unduit pe ritmurile latino

Ziua ei de naştere este astăzi, însă artista a sărbătorit împlinirea celor 48 de ani în weekend-ul ce tocmai a trecut, având o petrecere aniversare comună cu iubitul său, Alex Rodriguez, a cărui aniversare este pe 27 iulie. Jennifer şi Alex şi-au sărbătorit, în avans, ziua de naştere împreună Aşadar, weekend-ul trecut a fost unul de pomină! Şi-au invitat prietenii apropiaţi, dar şi familia, au închiriat un restaurant luxos şi au sărbătorit până în zorii zilei împlinirea celor 48 de ani ai lui Jennifer Lopez, respectiv cei 42 ai lui Alex Rodriguez.

În scurt timp, reţelele de socializare au fost împânzite de mesaje de felicitare pentru cei doi, dar şi de cadre inedite, surprinse în timpul petrecerii lor. Chiar şi cele două staruri au pus fotografii de la distracţie, demonstrând încă o dată ce cuplu reuşit fac.

Jen, în schimb, a fost mai mult decât superbă la petrecerea ei. Cântăreaţa a purtat cea mai mulată, scurtă şi decoltată rochie de până acum, demonstrând că vârsta ei este o cifră. Aşa cum ne-a obişnuit de atâţia ani, apariţia artistei a fost fără cusur.

Jen a făcut senzaţie cu apariţia sa

Ba mai mult de atât, la mijlocul nopţii, Jennifer le-a oferit invitaţilor ei un spectacol de neuitat, executând un dans extrem de sexy, aprizând imaginaţia tuturor celor din jur. Iată câteva video-uri şi imagini de la petrecerea celor doi!


MY HEART!!! ?❤️ CUTIES! @jlo @arod #jenniferlopez #alexrodriguez #jlo #arod

A post shared by Jennifer Lopez ✨ (@jlovibes) on

Modifică Setările