News

Jacqueline Bisset (77), despre întâlnirea amoroasă cu Frank Sinatra: „Era atât de nefericit atunci!”

Jacqueline Bisset (77), despre întâlnirea amoroasă cu Frank Sinatra: „Era atât de nefericit atunci!” camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Actriţa hollywoodiană a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu faimosul actor şi cântăreţ în tinereţea ei, când a fost uimită să descopere că Frank Sinatra era atât de „nefericit cu viaţa lui”.


Vedeta britanică de 77 de ani a jucat în filmul The Detective (1968) alături de faimosul cântăreţ şi a detaliat relaţia lor într-un interviu oferit recent. Se pare că frumoasa Jacqueline a ajuns cu avionul la New York doar pentru a ieşi în oraş cu Frank...  


Bisset a primit rolul Norma MacIverin din filmul sus amintit când avea 24 de ani. La acea vreme, Sinatra era separat şi în plin divorţ de cea de-a treia sa soţie, actriţa Mia Farrow, care fusese distribuită în film în primă instanţă. Actriţa a dezvăluit cum l-a întâlnit pe Frank pe platourile de filmare. Ştiind cine era el, ea i-a spus acestuia: „Mă gândeam că poate nu e nevoie să ne facă cineva cunoştinţă...”


Totuşi Sinatra a ţinut să se prezinte, lucru care n-a trecut neobservat de tânăra actriţă: „S-a purtat foarte drăguţ cu mine. Mă proteja de toţi şi toate, îmi spunea «puştoaica» şi era foarte nefericit cu tot ce se întâmpla atunci în viaţa lui.”

Modifică Setările