News

Jada Pinkett Smith: "Rezist cu greu tentaţiei de a-mi înşela soţul!"

de admin

Îţi vine să crezi că Jada a declarat una ca asta? S-a întâmplat la Today Show, unde vedeta din "Magic Mike XXL" a vorbit despre mariajul ei de 18 ani cu actorul Will Smith

"Când văd un tip care arată bine, Jada cea bună îmi şopteşte: Eşti căsătorită, deci trebuie să te linişteşti! Iar Jada cea rea intervine peste: Wow! Procreează, procreează, procreează acum!".

E drept că Jada are mult umor şi că, în cei 18 ani de mariaj cu Will (cu care are doi copii - Jaden, de 17 ani, şi Willow, de 15 ani), mai degrabă s-a vorbit despre el că i-ar fi infidel, nu vicerversa. Şi poate că Jada a vrut să dea o replică amuzantă acestor zvonuri, arătând că are orgoliu. Iar declaraţiile au venit chiar după filmările pentru "Magic Mike XXL", când vedeta a avut tot timpul sub priviri trupurile apetisante ale colegilor săi de platou, Channing Tatum şi Joe Manganiello, pentru care şi-a exprimat admiraţia.

Totuşi, actriţa a adăugat că Will ştie că ea nu l-ar înşela niciodată. "Când eşti cu cineva de aproape două decenii, crezi că mai e loc de gelozii? Ştie foarte bine că-i sunt fidelă orice-ar fi!", a subliniat vedeta. Ba chiar a spus că Will îi spune foarte deschis atunci când îi place de altă femeie... "Aşa şi trebuie. Doar pentru că bărbatul tău e atras de altă femeie nu înseamnă că nu te iubeşte. Şi nici că va face ceva în privinţa acelei femei!", a declarat Jada.

Foto: WENN

Modifică Setările