News

Jake din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate" a ajuns de nerecunoscut. Ce s-a întâmplat cu el?

Jake din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate" a ajuns de nerecunoscut. Ce s-a întâmplat cu el?

Serialul fenomen Doi bărbaţi şi jumătate a făcut din el un star. E vorba despre Angus T. Jones, puştiul din celebrul sitcom, mai exact fiul lui Alan şi nepotul lui Charlie. Actorul care l-a interpretat pe Jake a ajunas azi la 25 de ani şi, din punct de vedere fizic, este departe de tânărul simpatic de pe micile ecrane. 

Cu multe kilograme în plus, o coafură dezordonată şi o barbă asemenea, Angus T. Jones nu doar că ajuns de nerecunoscut, ci a şi părăsit pentru totdeauna lumea filmului, fără să lase, însă, loc de bună-ziua. 

Ne aducem aminte cu toţii cum actorul, deşi încă filma pentru serialul Doi bărbaţi şi jumătate, a încărcat un video pe YouTube prin care îi îndemna pe fanii show-ului să nu se uite la serial, pentru că ce se întâmplă acolo este împotriva principiilor unui bun creştin. 

Odată cu mişcarea aceasta, personajul lui Jones a fost scos din serial, iar actorul a părăsit lumea showbizului, concentrându-se pe studii. Conform ultimelor informaţii despre acesta, Angus este student la Unversitatea din Colorado.

Modifică Setările