News

James Bond va deveni tătic. Rachel Weisz îi va dărui un copil lui Daniel Craig

James Bond va deveni tătic. Rachel Weisz îi va dărui un copil lui Daniel Craig

Rachel Weisz şi Daniel Craig

Un moment mult aşteptat de fani. Unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood a dat vestea cea mare. Daniel Craig, cunoscut pentru rolul său în filmele cu James Bond, va deveni tătic, căci soţia sa, frumoasa Rachel Weisz, este însărcinată. Rachel Weisz şi Daniel Craig Cei doi au marcat o apariţie rară la un eveniment în New York acum 10 zile, fiind extrem de eleganţi şi de tandri şi încă de atunci actriţa Rachel, în vârstă de 48 de ani, stârnea nişte zvonuri cu privire la o potenţială sarcină, mai ales că alesese o ţinută care îi masca burtica. A purtat o rochie roşie în formă de A şi o capă neagră pentru a nu dezvălui că este gravidă, dar acum entuziasmul a făcut-o să vorbească.

Într-o explozie de fericire, Rachel Weisz a dezvăluit că aşteaptă primul copil al ei cu Daniel Craig, mărturisind că ea şi partenerul ei sunt fericiţi că au un "mic om" pe drum. Actriţa a declarat pentru  New York Times: "Va veni în curând. Daniel şi cu mine suntem atât de fericiţi. Vom avea un bebeluş. Abia aşteptăm să ne întâlnim cu el sau cu ea. Este un mister."

Sexul copilului este un mister şi pentru cei doi viitori părinţi, iar Rachel încă nu a dezvăluit în câte luni este gravidă. Soţia lui Daniel Craig mai are un fiu de 11 ani, Henry, cu regizorul de la Hollywood, Darren Aronofsky. Şi pentru Daniel este al doilea copil şi  marchează o bucurie enormă pentru starul de 50 de ani. El mai are o fiică de 26 de ani, Ella, din căsătoria anterioară cu Fiona Loudon.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările