Kate & William

James, fratele mai mic al lui Kate Middleton, duce de trei ani o luptă cu depresia. "Am stat singur într-o cabană, încercând să-mi liniştesc mintea"

James, fratele mai mic al lui Kate Middleton, duce de trei ani o luptă cu depresia. "Am stat singur într-o cabană, încercând să-mi liniştesc mintea" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Nu toate sunt roz în familia lui Kate Middleton.

Cel puţin nu în cazul fratelui ei mai mic, James Middleton, în vârstă de 34 de ani, care duce o luptă crâcenă du depresia, boală cu care a fost diagnosticat în urmă cu mai bine de trei ani.

Luna trecută, James a marcat o aniversare emoţionantă, despre care a scris pe pagina lui de Instagram: "Se împlinesc exact 1.255 de zile de când am fost diagnosticat cu depresie clinică. Zece zile mai târziu, am dispărut. Mi-am luat câinii în maşină, fără să spun cuiva unde mă duc, şi am condus până într-un loc retras din nord-vestul Angliei. Acolo am înotat într-un lac rece, am făcut drumeţii solitare pe munţii înzăpeziţi şi am stat singur într-o cabană, încercând să liniştesc tumultul din mintea mea."

James a remarcat puterea extraordinară de vindecare a naturii şi a împărtăşit pe Instagram expediţiile sale în peisajele rurale ale Angliei alături de logodnica lui, Alizee Thevenet, şi de numeroşii lui câini.

"Una dintre cele mai bune strategii ale mele de a ţine sub control sănătatea mentală este să iei la plimbare cu câinii mei şi să inhalez beneficiile extraordinare pe care le are de oferit natura", adaugă James. La trei ani după ce a primit cruntul diagnostic, James recomandă şi altora să apeleze la forţa de vindecare a naturii, una care îl ajută şi pe el să zâmbească din nou astăzi.

Comentarii

Modifică Setările