News

Jamie Dornan a dezvăluit că soţia sa nu s-a uitat la niciun film ”Fifty Shades”. Iată cât e de sexy partenera din viaţa reală!

Jamie Dornan a dezvăluit că soţia sa nu s-a uitat la niciun film ”Fifty Shades”. Iată cât e de sexy partenera din viaţa reală!

După primul film din trilogia ”Fifty Shades” au apărut multe zvonuri potrivit cărora Jamie Dornan şi Dakota Johnson au o relaţie amoroasă. Ceea ce, evident, era fals. Apoi, ne amintim că Jamie părea să vrea să dea înapoi după această primă peliculă, dând de înţeles că nu e tocmai fericit cu faima dobândită în urma ei. Să fie, aşadar, gelozia motivul din cauza căruia soţia actorului n-a văzut încă vreun film ”Fifty Shades”? Jamie Dornan şi Amelia Warner, partenera lui de viaţă Cert e că, recent, în emisiunea Ellen DeGeneres, Jamie Dornan a povestit audienţei că soţia sa nu a văzut până acum niciun film ”Fifty Shades”, deşi acestea s-au dovedit cele mai de succes din cariera sa actoricească. ”Cred că este mai îndrăgostită de mine decât e de tipul ăla (n.r. Christian Grey, personajul pe care îl joacă). Ştiu că n-a văzut niciun film din trilogie”, a mărturisit, sincer, Jamie Dornan. Cei doi soţi şi fiica lor cea mare. Amintim că Jamie şi Amelia, cântăreaţă şi actriţă, s-au căsătorit în 2013, iar în prezent sunt părinţii a două fetiţe: Dulcie (născută în 2013) şi Phoebe (născută în 2016).

Ultimul film din trilogia ”Fifty Shades” va avea premiera pe 9 februarie 2018.

foto: arhivă

Modifică Setările