Vedete

Jamie Foxx, prins cu altă femeie. S-a despărţit actorul de Katie Holmes?

Jamie Foxx, prins cu altă femeie. S-a despărţit actorul de Katie Holmes?

Până acum, Jamie Fox şi Katie Holmes au alcătuit unul dintre cele mai discrete cupulri de la Hollywood. În dimineaţa zilei de 17 august, însă, presa de la Hollywood s-a întrebat dacă discreţia din ultima vreme n-a ascuns, de fapt, o despărţire

Astfel, Us Weekly scrie că Jamie Foxx a fost văzut plecând în dimineaţa de 17 august de la nightclubul Bootsy Bellows din West Hollywood, după o noapte nebună, în compania unei femei brunete, într-o rochie argintie (foto jos). Cei doi au plecat cu maşina lui Jamie. Problema este că aşa arată în ulotima vreme comportamentul lui Jamie. Fiindcî şi pe 15 august, Foxx a fost văzut petrecând la Delilah and Highlight Room în Los Angeles, în compania unei blonde misterioase. Aşadar, două femei în doar câteva zile.

Iar dacă blonda încă nu a fost identificată, bruneta de acum 2 zile este Sela Vave (foto jos), de profesie cântăreaţă. Iar Sela chiar a postat recent pe contul ei de instagram o imagine alături de Jamie Foxx (foto jos), cu care a participat la un eveniment muzical. de altfel, nu este singura poză cu Jamie postată de ea pe contul său - unii numind-o pe Sela deja noua iubită a actorului. "Îi sunt atât de recunoscătoare acestui om. Îţi mulţumesc, Jamie, pentru tot ceea ce faci pentru mine şi pentru că tu crezi în mine", a scris ea la una dintre postări.

Între timp, nicio reacţie din partea lui Katie Holmes, cea cu care Jamie formează un cuplu de 6 ani. Actriţa a fost văzută singură în New York chiar în vremea în care Jamie se afla la Los Angeles între două nopţi agitate... Un apropiat de-ai lor spune: "Nu e ceea ce pare. Ea este o cântăreaţă pe care Jamie o ajută în carieră". Aşa să fie?

 

 

Modifică Setările