Vedete

Jane Fonda a făcut furori pe Internet! Actriţa de 83 de ani s-a pozat în timp ce făcea fitness, într-un echipament de senzaţie


Jane Fonda a făcut furori pe Internet! Actriţa de 83 de ani s-a pozat în timp ce făcea fitness, într-un echipament de senzaţie
camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Jane Fonda a făcut senzaţie pe Internet după ce a publicat imagini dintr-o sesiune de fitness. La 83 de ani, într-o vestimentaţie sport cool, marea actriţă a arătat că vârsta nu-i decât o cifră. 

Jane Fonda este o legendă nu doar la Hollywood, dar şi în industria de sport. Actriţa a creat un adevărat imperiu al gimnasticii aerobice în anii 80, făcând milioane din casetele ei dedicate antrenamentelor acasă. În vestimentaţia de mişcare specifică epocii, costum de baie purtat peste colanţi, Jane a făcut furori. Exerciţiile propuse de ea sunt valabile şi azi, iar pandemia, care i-a determinat pe mulţi să facă fitness în sufragerie, a readus în atenţia publicului popularele sale modalităţi de a pierde calorii. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Iată că Jane Fonda dă lovitura din nou, la cei 83 de ani ai săi, făcând publice imagini cu ea din timpul unei sesiuni de fitness acasă. Îmbrăcată într-un echipament cool, ce nu ascunde vederii silueta impecabilă, diva se antrenează cu ajutorul unor benzi elastice. Fotografia a făcut furori pe Internet, iar urmăritorii actriţei nu au ezitat să îşi arate admiraţia.

Jane Fonda

În afară de antrenamentele acasă, Jane Fonda practică mersul pe jos zilnic, pe distanţe lungi, dar şi yoga. ”Nu o să renunţ în veci la mişcare. Este vital să faci sport, să rămâi activ, asta mă ajută pe mine să fiu puternică. (...) Vreau să fiu independentă cât mai mult timp, să pot să mă joc pe podea cu nepoţii mei. Vreau să îmi pot căra singură bagajul, măcar o parte din el, şi să nu am nevoie de cel puţin 15 minute ca să ies dintr-o maşină” a declarat pentru Daily Mail actriţa. 

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările