News

Jane Fonda, apariţie spectaculoasă la Globurile de Aur într-un costum vechi. Are 83 de ani, dar le-a dat clasă multor dive de 25!

Jane Fonda, apariţie spectaculoasă la Globurile de Aur într-un costum vechi. Are 83 de ani, dar le-a dat clasă multor dive de 25!
camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

La cei 83 de ani ai săi, Jane Fonda arată impecabil, iar apariţia sa pe covorul roşu la Globurile de Aur a uimit o lume întreagă. Spre deosebire de celelalte dive, legendara actriţă nu a optat pentru o ţinută nouă, preferând un costum pe care îl avea de ceva vreme în dulap. Indiferent de alegerile vestimentare, Fonda are o siluetă de invidiat, iar secretele sale de nutriţie şi sport sunt la îndemâna oricui.

Jane Fonda este fără îndoială una dintre cele mai mari dive ale marelui ecran şi cu siguranţă o forţă. Lucru pe care l-a dovedit din plin la Globurile de Aur 2021, unde a apărut într-un costum alb impecabil croit, care îi punea în evidenţă talia fără cusur. 

La 83 de ani, actriţa nu doar că a fost spectaculoasă pe covorul roşu, dar a şi ţinut un discurs de neuitat despre egalitate în lumea filmului. 

Poveştile pot să schimbe oamenii, e drept. Dar uite că există o poveste pe care ne e teamă să o relatăm şi să o auzim. Povestea noastră, a celor din industria filmului, despre vocile pe care le respectăm şi cărora le dăm prioritate, despre cine primeşte un loc la masa de onoare şi cine nu, în urma unor decizii anume...Haideţi să facem un efort astfel încât toată lumea să aibă o şansă, să-şi poată face ideile auzite. Aici mă adresez inclusiv celor ce decid cine ia un rol şi cine câştigă un premiu”, acestea au fost cuvintele lui Jane Fonda.

Actriţa a mai fost categorică şi în privinţa ţinutei pe care a ales să o poarte la Globurile de Aur 2021, preferând să încalce o lege nescrisă a Hollywoodului. Spre deosebire de restul colegelor de breaslă, aceasta nu a optat pentru o ţinută nou-nouţă. 

Aşa cum a povestit pentru People, Jane Fonda nu este de acord cu risipa şi glamourul nejustificat. ”Mi-am jurat acum ceva timp că nu o să îmi mai cumpăr niciodată haine noi. Cheltuim prea mult, ne luam prea multe haine, iar apoi le aruncăm. Asta trebuie să înceteze!”, a explicat Fonda. 

Pentru cei ce sunt uimiţi de fizicul  admirabil al actriţei octogenare, secretul este simplu. Deşi vârsta nu-i mai permite aceleaşi mişcări de fitness ca în anii de glorie, Jane merge zilnic pe jos şi face yoga sistematic. În plus, nu uită niciodată de micul-dejun.

Am un genunchi fals, un şold fals şi am avut numeroase intervenţii chirurgicale pentru problemele cu spatele. Practic, sunt pe jumătate femeia bionică. Am şi osteoporoză, aşa că să intru şi să ies dintr-o maşină nu îmi e tocmai uşor. Noroc că am făcut atâta fitness la viaţa mea, mă simt puternică”, a declarat pentru Daily Mail în 2016.

Foto: Profimedia

 

 

Comentarii

Modifică Setările