Lifestyle

Jane Fonda, o viaţă marcată de relaţii tumultoase şi pierderea mamei într-un mod violent


Jane Fonda, o viaţă marcată de relaţii tumultoase şi pierderea mamei într-un mod violent camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

La 82 de ani, Jane Fonda este recunoscută mai mult pentru manifestările sale politice decât pentru cariera pe care o lasă în urmă. Cu toate aste, bărbaţii şi filmele i-au condimentat, cu adevărat, viaţa. Dincolo de provocările pe care le-a avut în viaţă, Jane Fonda reuşeşte încă să arate uimitor. 

Actriţa din "Cat Ballou" are trei mariaje la activ. Primul ei soţ a fost scenaristul francez Roger Vadim. Şi-au unit destinele în 1965. În 1968, s-a născut prima lor fiică. La numai trei zile de la divorţul lor, în 1973, ea s-a căsătorit din nou. Cel de-al doilea soţ al său a fost un activist, Tom Hayden. În anul în care au formt o familie, s-a născut fiul lor, Troy. În 1982, perechea a adoptat o adolescentă afro-americană, Marry Luana Williams. În 1990, Jane şi Tom anunţau divorţul.

Deşi „se spune că a treia oară e cu noroc, soarta i-a fost potrivnică şi de această dată lui Fonda. S-a căsătorit cu Ted Turner, un om de afaceri american, un mogul media. După zece ani, căsătoria lor s-a încheiat cu un divorţ. Ultima relaţie pe care a făcut-o publică a fost cu  cea cu producătorul Richard Perry. Relaţia lor a durat din 2009 până în 2017.

Viaţa ei amoroasă a fost una furtunoasă, dar adevărata tragedie din viaţa ei a fost sinuciderea mamei sale când avea doar 12 ani. În documentarul „Jane Fonda în cinci acte”, actriţa a dezvăluit că mama ei suferea de tulburare bipolară. De-a lungul anilor, a învăţat să o înţeleagă şi să-i ierte comportamentul involuntar.

„Când ai  un părinte care nu este capabil să -şi exprime iubirea, tu, ca şi copil, crezi că ai făcut ceva pentru care meriţi asta. Un copil nu înţelege cum o persoană adultă poate face greşeli, pentru ca supravieţuirea lui depinde de asta ”, spunea Jane.

 

 

 

 

 

 

 

 

Modifică Setările