News

Janet Jackson a slăbit spectaculos după naşterea fiului ei. De vină a fost divorţul?

Janet Jackson a slăbit spectaculos după naşterea fiului ei. De vină a fost divorţul?

JANET JACKSON ET SON AMI WISSAM AL MANA DEJEUNENT AU RESTAURANT L'AVENUE AVANT D'ALLER FAIRE DU SHOPPING CHEZ BALMAIN, AVENUE MONTAIGNE A PARIS JANET JACKSON AND BOYFRIEND WISSAM AL MANA HAVE LUNCH AT AVENUE RESTAURANT BEFORE SHOPPING AT BALMAIN, MONTAIGNE AVENUE IN PARIS

Pe timpul sarcinii, Janet Jackson a acumulat foarte multe kilograme. A recunoscut public, însă, că nu s-a preocupat pe atunci de acest aspect, căci singurul ei interes a fost să ducă sarcina cu bine la termen şi ca fiul său să se nască sănătos şi puternic. Janet Jackson, pe timpul sarcinii Aşa s-a şi întâmplat, în luna ianuarie venind pe lume, perfect sănătos, micuţul Eissa, primul copil al cântăreţei şi-al soţului ei, afaceristul Al Mana. Din păcate, de atunci, viaţa ei s-a schimbat complet. La numai trei luni de la naşterea micuţului Eissa, Janet şi Al Mana au anunţat că se despart.

Aşa se face că acum Janet umblă prin tribunal pentru a duce la bun sfârşit divorţul, care s-a dovedit a fi o surpriză chiar şi pentru cei mai apropiaţi prieteni ai cuplului. Ieri, artista a fost văzută pe treptele tribunalului, înconjurată de prieteni şi apropiaţi, radiind şi zâmbind non-stop.

Pesemne, lucrurile s-au aşezat pentru cântăreaţă, iar divorţul este unul amiabil. Un alt motiv de fericire ar putea fi faptul că începe să-şi recâştige silueta de odinioară. Îmbrăcată cu o cămaşă albă, o pereche de pantaloni largi şi un cardigan, silueta artistei părea vizibil slăbită. Se pare că aceasta a pierdut deja 22-25 de kilograme şi că e hotărâtă să revină la formele care au făcut-o celebră.

Al Mana, în schimb, părea posomorât şi deloc încântat de show-ul animat făcut de încă-soţia lui pe treptele tribunalului. Janet a venit însoţită de şapte persoane, printre care se regăsea şi fratele său Randy, pe când Al Mana s-a prezentat singur în faţa instanţei.

 foto: Twitter