News

Janet Jackson, alături de băieţelul ei. Care a fost reacţia fostul soţ la vederea fotografiei?

Janet Jackson, alături de băieţelul ei. Care a fost reacţia fostul soţ la vederea fotografiei?

Acum că s-a văzut ieşită din mariajul cu Wissam al Mana, Janet Jackson se simte liberă din nou! Artista a reapărut în public şi nu se teme să-l arate nici pe micuţul ei, băieţelul Eissa, care a venit pe lume acum câteva săptămâni. Prima fotografie cu Eissa Janet Jackson a postat pe o reţea de socializare o primă imagine cu micuţul Eissa, spre surprinderea fanilor, care s-au învăţat, în ultimii ani, ca artista de 50 de ani să fie o prezenţă extrem de discretă în mediul online.

Ei bine, noi tindem că credem că această deschidere faţă de presă şi public se datorează despărţirii de Wissam Al Mana, cel care i-a fost soţ în ultimii cinci ani, şi care i-a impus, de-a lungul mariajului lor, să părăsească lumina reflectoarelor şi spaţiul public.

Pe de altă parte, chiar Wissam Al Mana a făcut publică o declaraţie destul de intimă. Pe site-ul lui, a apărut, la câteva zile de la mutarea starului din locuinţa din Londra, o mărturisire emoţionantă ”Pentru cea mai frumoasă persoană din lume, îţi mulţumesc pentru iubirea ta divină, suportul etern şi pentru că ai fost cea mai bună prietenă. Te iubesc atât de mult şi să dea Domnul să fim împreună veşnic”, a scris Al Mana, 42, pe site-ul său, la adresa celei care l-a făcut tată acum trei luni.

Wissam şi Janet nu-l neglijează pe micuţul Eissa

Ulterior, paparazzi l-au surprins pe Wissam singur, în parc, cu fiul său, la fel cum şi Janet a fost văzută însoţită de o femeie misterioasă şi de bebeluşul Eissa, miercuri, într-un parc din Londra.

foto: Instagram / captură Twitter