Gossip

Janet Jackson s-a întors la fostul iubit, deşi de-abia a divorţat de tatăl copilului ei

Janet Jackson s-a întors la fostul iubit, deşi de-abia a divorţat de tatăl copilului ei

PARIS - JULY 01: Jermaine Dupri and Janet Jackson leave the Christian Lacroix Haute Couture Autumn Winter 2008 fashion show on July 1, 2008 in Paris, France. (Photo by Francois Durand/Getty Images)

În luna aprilie, la doar câteva săptămâni după ce se născuse micuţul Eissa, Janet Jackson anunţa că se desparte de soţul său, Wissam Al Mana. Şi, deşi n-au dat niciodată o explicaţie pentru divorţ, cei doi au promis să rămână în relaţii cordiale şi să fie buni părinţi pentru băieţelul lor. Acum aflăm că artista şi-a refăcut viaţa amoroasă alături de un fost iubit! Jermaine Dupri şi Janet Jackson, în 2000, pe când erau împreună Nici bine nu ne-am obişnuit cu ideea că e o femeie divorţată, că Janet Jackson şi-a şi refăcut viaţa amoroasă, împăcându-se cu bărbatul cu care a avut o relaţie timp de şapte ani, artistul Jermaine Dupri. În cel mai recent concert al său, Janet a apărut pe scenă alături de fostul ei iubit, câştigător a cinci premii Grammy.

O sursă din anturajul lor a declarat pentru UsWeekly că cei doi s-au împăcat, de aceea Jermaine Dupri a acceptat să urce din nou pe scenă cu ea. ”Se îmbrăţişau şi se ţineau de mână. Sunt 100% împreună din nou şi îndrăgostiţi”,  declarat respectiva sursă.

Janet Jackson şi Wissam Al Mana, fostul soţ şi tatăl copilului ei. Au divorţat în aprilie 2017

Chipurile, cei doi s-ar fi împăcat după divorţul lui Janet, Jermaine fiind cel care a făcut primul pas şi a contactat-o pe celebra artistă. ”Cât a fost cu Al Mana, Janet şi Dupri nu au comunicat, ea nu a vrut să-i vorbească. După ce şi-a anunţat divorţul, Jermaine a căutat-o. Acum sunt în punctul în care se cunosc din nou.”, a declarat aceeaşi sursă.

În 2008, Jermaine şi Janet

Momentan, n-avem confirmarea acestui fapt, însă ne amintim cu toţii cum, în 2009, după despărţirea lor, Janet a declarat că Jermaine este ”cel mai bun prieten” al ei şi că-l iubeşte enorm. ”O să fim mereu acolo unul pentru celălalt. Cred că o să rămânem aşa pentru tot restul vieţii noastre”, spunea artista, în 2009, când pusese punct relaţiei de şapte ani cu Jermaine Dupri.

foto: arhivă, GettyImages

Modifică Setările