News

Jason Statham, imagini rare. Cum a fost surprins eroul filmelor de acţiune alături de fiul său Jack

Jason Statham, imagini rare. Cum a fost surprins eroul filmelor de acţiune alături de fiul său Jack camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Imagine rare în Beverly Hills! Starul filmelelor de acţiune, nimeni altul decât Jason Statham, a putut fi observat  zilele trecute pe străzile din Beverly Hills într-o ipostază mai puţin obişnuită.

Actorul împărţea cu fiul său, Jack, în vârstă de doi ani, o bicicletă pentru copii şi părea să se distreze mai mult decât pe platourile de filmare.

Nu este prima dată când Statham este surprins alături de fiul său de doi ani într-o nouă ipostază, acesta fiind unul dintre modurile în care cei doi aleg să îşi petreacă timpul împreună. Statham este un tată grijuliu şi nu ezită niciodată să încerce ceva nou alături de micuţul Jack, chiar şi în locul unui eveniment simandicos. Aceste imagini îi lasă însă fără cuvinte pe cei care s-au obişnuit cu figura rigidă a actorului din filmele de acţiune. Staham îl are pe Jack cu logodnica sa, supermodelul Rosie Huntington Whiteley, de 33 de ani. Cei doi sunt împreună din 2010.

 

Modifică Setările