Case Regale

Jenant! Gafa de protocol a unei tinere la întâlnirea cu suverana Marii Britanii. Toţi au fost şocaţi

Jenant! Gafa de protocol a unei tinere la întâlnirea cu suverana Marii Britanii. Toţi au fost şocaţi camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A fost o săptămână ocupată pentru regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Suverana a participat la şase îndatoriri regale în ultimele şapte zile, însă ultima dintre ele a prins-o într-o formă de zile mari.

Poate aşa se explică de ce a apărut cu zâmbetul larg pe buze chiar şi atunci când o tânără a comis o gafă de protocol fără precedent. Cântăreaţa în speţă, care participa la un meci polo din cadrul festivităţii Royal Windsor Cup, se afla în spatele suveranei când vântul i-a zburat eşarfa şi a direcţionat-o chiar spre faţa reginei.

În imaginile surprinse la faţa locului ne-o arată pe tânăra de origine japoneză absolut îngrozită de ceea ce se întâmplase, încercând cu disperare să redreseze eşarfa. Actriţa Gillian Anderson a asistat neputincioasă la toată scena, în timp ce suverana era toată un zâmbet. Chiar şi aşa, întâmplarea a fost catalogată drept o gafă de protocol şi numai jovialitatea suveranei a transformat scena într-una comică şi nu tragică.

Modifică Setările