Vedete

Jennifer Aniston a izbucnit în lacrimi la întâlnirea cu Brad Pitt. Paparazzi au surprins scena

Jennifer Aniston a izbucnit în lacrimi la întâlnirea cu Brad Pitt. Paparazzi au surprins scena

A vorbit întotdeauna cu curaj despre despărţirea de Brad Pitt şi viaţa ei de după acel moment, dar se pare că, în realitate, Aniston nu e nicidecum vindecată.

Surse din anturajul lui Aniston au povestit despre cea mai recentă întâlnire dintre Brad şi Jen, menţionând că actriţa n-a reacţionat deloc OK atunci când l-a întâlnit pe fostul soţ, într-un loc public. Chipurile, Jen se afla într-un restaurant unde lua masa cu nişte prieteni atunci când l-a zărit pe Brad la o altă masă.

Instant, aceasta s-a ridicat şi a părăsit, agitată, respectivul local. ”Jennifer era în mijlocul cinei când l-a văzut pe Brad în cealaltă parte a restaurantului. A fost o surpriză totală, care i-a schimbat dispoziţia. Din calmă şi cool s-a transformată într-o persoană anxioasă şi tristă. În loc să meargă să-l salute, Jen a gândit că e mai bine să părăsească restaurantul. În mod evident n-a putut face faţă emoţiilor de a-l vedea şi a inventat scuze pentru a pleca.”, povesteşte o sursă.

Culmea e că scena nu s-a terminat acolo. Ajunsă în maşină, Jennifer a izbucnit în lacrimi, ipostază în care au surprins-o paparazzi. În imagini, actriţa apare plângând, cu capul coborât, în timp ce şoferul ei îşi face loc printre fotoreporterii de la faţa locului. Aşadar, să mai fie încă lucruri nespuse între cei doi foşti?

Cert e că multe surse i-au dat pe cei doi foşti soţi buni prieteni în prezent. Chipurile, ei şi-au reluat relaţia de amiciţie odată cu divorţurile lor, iar lucrurile erau OK între ei. Cel care i-ar fi readus împreună a fost prietenul lor, George Clooney.

Modifică Setările