News

Jennifer Aniston, adevărul despre presupusa relaţie intimă cu David Schwimmer: ”Aş recunoaşte cu mândrie că mi-a trecut prin pat!”

Jennifer Aniston, adevărul despre presupusa relaţie intimă cu David Schwimmer: ”Aş recunoaşte cu mândrie că mi-a trecut prin pat!” camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Jennifer Aniston a discutat la modul cel mai serios şi sincer cu Howard Stern, la emisiunea sa de ieri, Sirius XM Show. Şi desigur, subiectul intimităţii e cel mai abordat în interviuri. Care e adevărul? S-a culcat sau nu cu David Schwimmer?

Jennifer Aniston se jură că nu. ”Mereu am fost implicaţi în alte relaţii. Aşa nu ar fi funcţionat. Însă tensiunea dintre noi s-a canalizat mereu în relaţia Rachel-Ross şi poate că de aceea am fost atât de veridici şi de impact.”

Stern totuşi a insistat. De ce nu s-a culcat cu David? ”Dragă, David era grozav!”

Aniston, în vârstă de 52 de ani explică: ”Nu s-a întâmplat niciodată. Dacă s-ar fi întâmplat, colegele şi prietenele mele ar fi ştiut.” Courtney Cox şi Lisa Kudrow aprobă. Jennifer nu s-a culcat cu David, nici măcar de amuzament.

Însă Aniston explică: ”Howard nu mă crede. Aş fi mândră să recunosc că m-am culcat cu el, dacă s-ar fi întâmplat. Însă nu, nu s-a întâmplat”, a repetat Jennifer Aniston ca să-i potolească curiozitatea realizatorului.

Schwimmer, în vârstă de 54 de ani, a recunoscut mai demult că a fost atras şi îndrăgostit de Aniston, întocmai ca personajul său, Ross.

În viaţa reală, Aniston a fost căsătorită cu Brad Pitt şi Justin Theroux, iar David cu Zoe Buckman, de care s-a despărţit în 2017, dar cu care are o fiică, pe Cleo, în vârstă de 10 ani.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările