News

Jennifer Aniston are o nouă relaţie? Actriţa îl consolează pe Jason Sudeikis după despărţirea de Olivia Wilde: "Ea cunoaşte durerea"

Jennifer Aniston are o nouă relaţie? Actriţa îl consolează pe Jason Sudeikis după despărţirea de Olivia Wilde: "Ea cunoaşte durerea" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

După şocanta sa despărţire de actriţa Olivia Wilde, alături de care şi-a petrecut nouă ani din viaţă, Jason Sudeikis, în vârstă de 45 de ani, îşi alină suferinţa cu fosta soţie a lui Brad Pitt.

„Jennifer Aniston i-a oferit lui Jason umărul pe care să plângă. Jen ştie cum e să ai inima frântă în timp ce marea ta iubire are o relaţie cu altcineva. A vorbit mult cu Jason. Atunci când un prieten suferă, nimeni nu poate înţelege mai bine decât ea. Jen s-a confruntat cu o despărţire urâtă şi ştie cât durează până te vindeci”, spune o sursă. 

Sudeikis şi Wilde au început să se întâlnească pentru prima dată în noiembrie 2011, iar comediantul a cerut-o anul următor în căsătorie. Cei doi au împreună un băiat,  Otis Alexander , de 6 ani, şi o fată Daisy Josephine, de 4 ani. "Jason este tulburat, dar se împacă cu separarea’’.

Aniston şi Sudeikis se cunosc de ani de zile şi au lucrat împreună la mai multe filme, iar cârcotaşii cred că între cei doi e mai mult decât o simplă prietenie. „Jennifer spune întotdeauna că Jason o face să râdă aşa cum nu poate nimeni altcineva”, a spus un prieten pentru OK! , adăugând că, deşi Sudeikis se concentrează în primul rând pe copii, el are de multă vreme sentimente calde, dar neclare faţă de Aniston.

„Lui Jason i-ar plăcea să iasă împreună”, a adăugat un amic, remarcând că singurul lucru care îl împiedică este gândul că ar putea strica solida lor prietenie. „Mulţi oameni din cercul lor cred că sunt perfecţi unul pentru celălalt. Şi au deja suficiente scene de sărut pentru a se cunoaşte’’. 

Între timp, fosta soţie a actorului s-a mutat cu Jason Sudeikis, care are 26 de ani. După câte se pare, Olivia şi Harry se întâlnesc de săptămâni, de când s-au cunoscut pe platoul viitorului lor film, Don't Worry Darling .  

„Toată lumea ştie că Harry ştie să flirteze, iar ea a căzut pradă farmecelor lui ”, spune o sursă despre Wilde, în vârstă de 36 de ani, care regizează, produce şi joacă într-un thriller psihologic.. "S-a întâmplat ceva puternic între ea şi Harry de la început. Au început să-şi petreacă tot timpul liber împreună, inclusiv în remorca şi în casa pe care Styles o împrumuta de la amicul său James Corden. Acum sunt în acea etapă fericită şi se distrează”.

În timp ce unii au pus la îndoială diferenţa de vârstă de 10 ani, un prieten din anturajul lor spune că fostul cântăreţ One Direction şi vedeta din Booksmart nu sunt deranjaţi de ceea ce cred alţii. „Lui Harry îi plac femeile mai în vârstă şi crede că Olivia este frumoasă, puternică, inteligentă şi talentată. În acelaşi timp, Oliviei îi plac băieţii neobişnuiţi şi consideră că Harry aduce bucurie atunci când e prin preajmă”.  

 

Modifică Setările