Gossip

Jennifer Aniston îşi amână nunta?

Jennifer Aniston îşi amână nunta?

Zvonurile despre problemele din cuplul actriţei americane au un sâmbure de adevăr, de vreme ce Jen nu se grăbeşte să ajungă la altar la braţul lui Justin Theroux – un eveniment anunţat cu surle şi trâmbiţe de vreo doi ani încoace.

Potrivit RadarOnline.com, Jennifer Aniston şi-a amânat planurile de nuntă cu logodnicul ei, Justin Theroux, întrucât se simte „extrem de nesigură“ în legătură cu viitorul cuplului. Decizia ei pare să fi venit după ce şi-a petrecut cea de-a 45-a aniversare, pe 11 februarie, alături de Courtney Cox şi de alţi prieteni apropiaţi, la Los Angeles, în loc să ia avionul pentru a fi alături de logodnicul ei la New York.

„E un indiciu pentru nivelul la care a ajuns relaţia lor. Nu există niciun fel de discuţii despre nuntă sau despre planurile de nuntă. În public, ei spun că situaţia este de aşa natură pentru că sunt prea ocupaţi cu carierele lor, însă, dacă ar fi vrut să se căsătorească, acest lucru s-ar fi întâmplat deja“, a declarat o sursă din anturajul actriţei pentru RadarOnline.com

„Relaţia lor se află în mod clar într-un impas. Ori dragostea lor se va stinge, fapt ce pare foarte probabil, ori se vor căsători. Jen se simte extrem de nesigură şi are nevoie de multe lucruri în viaţa ei. Justin este exact contrariul – e foarte relaxat şi nu are nevoie de prea multe lucruri în viaţă“, a adăugat aceeaşi sursă.

Jennifer, care a fost văzută purtând inelul de logodnă şi un medalion pe care era inscripţionată litera "T" (iniţiala prenumelui logodnicului ei, n.r.) la o gală organizată săptămâna trecută, a recunoscut într-un interviu anterior faptul că nu se grăbeşte să se căsătorească.

„Vrem să o facem doar atunci când momentul va fi perfect, nu ne grăbim. Niciunul dintre noi nu se grăbeşte aşa cum te-ai grăbi spre şi dinspre locul de muncă“, a declarat Jennifer Aniston.

Potrivit presei internaţionale, cei doi actori locuiesc deja separat şi nu au mai fost văzuţi împreună în public de pe 30 decembrie.

Foto: Reuters, Wenn

Modifică Setările