News

Jennifer Aniston l-a evitat pe Justin Theroux la o petrecere privată

Jennifer Aniston l-a evitat pe Justin Theroux la o petrecere privată

Hollywood, CA - Happy couple Jennifer Aniston and Justin Theroux attend The Hollywood Walk of Fame Star Ceremony honoring actor Jason Bateman in Hollywood, California. The stylish stars were all smiles during the star-studded event. Pictured: Jennifer Aniston, Justin Theroux BACKGRID USA 26 JULY 2017 BYLINE MUST READ: Yolo / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Vestea divorţului lor a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că păreau foarte fericiţi împreună. Ei bine, la 2 luni de la despărţire, cei doi soţi, Jennifer Aniston şi Justin Theroux, au evitat o întâlnire jenantă la un eveniment privat. Conform presei de peste Ocean, amândoi erau invitaţi la ziua de naştere a fiului prezentatorului TV Jimmy Kimmel şi a fost cât pe-aci să dea nas în nas. Fotografie din iulie 2017. Sâmbătă, ambele vedete au fost prezente la petrecerea de naştere a fiului lui Jimmy Kimmel şi al lui Molly McNearney, la casa lor din Hollywood. Surse pentru DailyMail.com au declarat că Aniston "era puţin nervoasă" atunci când a ajuns la locaţie, la ora prânzului, 12:15, cam în acelaşi timp în care fostul ei părăsea casa prietenilor. Se pare că Theroux a plecat în grabă după 40 de minute.  Este clar că cei doi au evitat să se întâlnească: "Era evident că a fost alertat de sosirea ei".

Aniston şi Theroux au fost căsătoriţi timp de 2 ani şi sunt prieteni buni cu familia lui Kimmel, aşa că nu puteau lipsi de la petrecere, chiar dacă nu mai sunt împreună.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările