Vedete

Jennifer Aniston s-a reîndrăgostit de Brad Pitt? Îl laudă ca o adolescentă prin interviuri: ”E minunat, fantastic!”

Jennifer Aniston s-a reîndrăgostit de Brad Pitt? Îl laudă ca o adolescentă prin interviuri: ”E minunat, fantastic!”
camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Pe măsură ce procesul de divorţ dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt devine tot mai aprig, Jennifer Aniston este din ce în ce mai apropiată de fostul ei soţ. Pe care tocmai l-a lăudat din cale-afară într-un interviu. Să fie un semn că urmează să asistăm la o împăcare istorică? 

Cu puţin timp înainte ca Reuniunea Friens să apară pe sticlă, Jennifer Aniston a dat un interviu legat de experienţa cu serialul în care a jucat zece ani, dar tot timpul mintea i-a fost la Brad Pitt. 

Actriţa şi colegii ei din serial au vorbit despre celebrităţile care de-a lungul timpului au avut apariţii episodice în Friends, de la Robin Williams până la Bruce Willis sau Reese Witherspoon. Dar Jennifer a ţinut să facă o menţiunea savuroasă despre fostul ei soţ, Brad Pitt, care a apărut în Friends preţ de un episod, pe vremea când cei doi formau un cuplu.

Brad Pitt si Jennifer Aniston in Friends

”Domnul Pitt a fost minunat, absolut fantastic”, a declarat Aniston, ca şi cum toate superlativele din lume nu ar fi fost de ajuns. Faptul că actriţa, lăsată de izbelişte în 2005 pentru Angelina Jolie, vorbeşte atât de frumos despre actor, poate fi un indiciu că între cei doi se reaprinde flacăra.

Se ştie că după ce Brad Pitt a divorţat de Angelina Jolie, a făcut rost de numărul lui Aniston pentru a-i face o urare de ziua acesteia. Aşa au ajuns să reia legătura, iar actriţa este acum umărul pe care cel mai sexy bărbat de la Hollywood se sprijină în plin război cu Angelina. 

Cei doi au fost căsătoriţi între anii 2000-2005. Şi dacă tot s-au împăcat Jennifer Lopez şi Ben Affleck cine ştie, poate că anii 2000 vor fi din nou la modă!

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările