News

Jennifer Garner şi Ben Affleck divorţează după 10 ani de mariaj!

de admin

Din păcate, toate zvonurile apărute în ultima vreme privind starea şubredă a mariajului celor doi au fost adevărate. Aşadar, Ben Affleck şi Jennifer Garner au anunţat oficial că vor divorţa.

Deşi părea un mariaj solid, iată că în realitate lucrurile nu au stat aşa. După zece ani de mariaj, Jennifer Garner şi Ben Affleck au decis să divorţeze. Cumplita veste a venit chiar la o zi după cei doi au aniversat zece ani de mariaj, printr-un comunicat oficial trimis publicaţiei Us Weekly. Unul din cele mai frumoase cupluri celebre păreau că vor dovedi că, la Hollywood, există iubire până la adânci bătrâneţi, a declarat oficial:

“După mult timp de gândire şi multe de luat în considerare, am luat decizia dificilă de a divorţa. Ne vom păstra dragostea şi prietenia unul pentru celălalt şi ne vom dedica în continuare creşterii copiilor noştri, a căror intimitate vă rugăm să o respectaţi în această perioadă grea”. .

Actorul de 42 de ani, devenit regizor, şi actriţa de 43 de ani – care a ales familia în locul carierei – au recunoscut de multe ori că fac eforturi mari să fie alături de copii, acasă, în loc să lucreze. Presiunea s-a acumulat în timp, iar acum cei doi au decis să divorţeze. Se pare că Ben va locui tot în acelaşi cartier, tocmai pentru a-şi creşte copiii.

Cei doi au specificat că-şi doresc un divorţ amiabil şi că nu vor mai face comentarii pe marginea acestui subiect. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Daredevil", în 2003, şi s-au căsătorit în 2005, în cadrul unei ceremonii în Caraibe.

Ben Affleck şi Jennifer Garner au împreună un băieţel şi două fete, cu vârste între trei şi nouă ani: Violet (9), Seraphina (6) şi Samuel (3).

Modifică Setările