News

Jennifer Garner cu fosta soacră, Ben Affleck cu noua iubită

Jennifer Garner cu fosta soacră, Ben Affleck cu noua iubită

Divorţul de partener nu înseamnă, neapărat, ”divorţul” de familia acestuia. Cel puţin asta vrea să pare să creadă şi să susţină Jennifer Garner, care n-are nicio problemă în a se afişa cu fosta soacră, asta în timp ce fostul ei soţ, actorul Ben Affleck, e într-o vacanţă amoroasă cu noua lui iubită. Jennifer Garner şi Christine Anne Boldt, mama lui Ben Affleck S-o spunem pe cea dreaptă: Jennifer Garner le-a avut pe toate. Inteligentă, frumoasă, celebră, mamă perfectă, soţie devotată şi o... noră ideală. Nu ştim de ce au ajuns Ben şi Jen la divorţ, dar ştim că mama actorului nu e dispusă încă să renunţe la Jennifer pentru a o lua sub aripa protectoare pe Lindsay Shookus, noua iubită a fiului său.

Paparazzi le-au surprins pe Jennifer şi pe Chris, mama lui Ben Affleck, pe stradă, râzând şi fiind foarte apropiate, asemenea unor prietene foarte bune. Un cadru, poate, nu foarte ciudat, având în vedere că Jen este totuşi femeia care a făcut-o de trei ori bunică.

Ben şi Lindsay

Nu putem să nu ne întrebăm, însă, ce o zice Lindsay Shookus despre relaţia atât de apropiată între fosta soţie a iubitului ei şi mama acestuia. Punem pariu că nu-i cade chiar bine...

foto: Splash, Instagram