Vedete

Jennifer Garner, cu inima frântă la vedere. Foarte tristă şi apăsată a apărut pe stradă fosta soţie a lui Ben Affleck

Jennifer Garner, cu inima frântă la vedere. Foarte tristă şi apăsată a apărut pe stradă fosta soţie a lui Ben Affleck camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Odinioară actriţa cu cel mai molipsitor zâmbet, mereu fericită şi pusă pe şotii, fosta soţie a lui Ben Affleck apare acum tristă şi apăsată, la puţin timp de la aflarea veştii reîmpăcării cuplului Bennifer.

Jennifer Garner i-a urmat celeilalte Jennifer din viaţa lui Ben. Actriţa i-a dăruit trei copii, însă relaţia lor nu a ţinut, au divorţat, însă au rămas prieteni, se înţeleg bine şi îşi cresc copiii cu iubire, în pace.

Iar acesta este un lucru minunat! Recent, au participat la serbarea şcolară a fetiţei mijlocii împreună, dar de data aceasta, Garner a ieşit singură pe stradă şi părea extrem de concentrată. Vorbea la telefon îngândurată şi s-a plimbat zeci de minute, îmbrăcată sport.

Este clar că şirul de evenimente a pus-o pe gânduri şi foarte interesantă este alegerea vestimentară pe care a făcut-o: un tricou negru, cu o inimă frântă.

Nimeni nu ştie ce e în sufletul lui Jennifer Garner, însă şi Ben a fost văzut îngândurat, chiar trist, cu o zi înainte.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările