News

Jennifer Garner, o mamă model. Cât timp le alocă actriţa copiilor, chiar dacă şi ea s-a împăcat cu fostul iubit

Jennifer Garner, o mamă model. Cât timp le alocă actriţa copiilor, chiar dacă şi ea s-a împăcat cu fostul iubit camera-retro icon Vezi galeria 23 poze

Jennifer Garner este o mamă foarte responsabilă. În cele mai multe fotografii tip paparazzi, actriţa este în compania copiilor săi pe care îi are cu Ben Affleck.

Deşi a urmar reţeta fostului soţ, care s-a împăcat cu fosta iubită, Jennifer Lopez, Garner nu îşi neglijează copiii pentru a-şi întâlni iubitul, pe John Miller, bărbatul de care se despărţise la începutul pandemiei de coronavirus.

Cumva cei doi fie au pus relaţia pe pauză, fie au rămas buni prieteni şi flacăra s-a reaprins automat. Căci din vară, relaţiile celor doi s-au apropiat considerabil, culminând cu vizita bărbatului la domiciliul actriţei.

În orice caz, Jennifer Garner este o mamă ireproşabilă. Toate acţiunile sale sunt menite în primul rând pentru copii, apoi pentru ea. O vedem constant cum merge la piaţă, cum alege produsele, cum îşi însoţeşte copiii la şcoală sau la diverse activităţi pe care aceştia le au.

Şi Ben Affleck este implicat în viaţa de familie, însă Jennifer este părintele cu care copiii locuiesc.

În cele mai recente fotografii, simpatica actriţă din ”Azi 13, mâine 30” este văzută cum a mers să-şi ia fiul în vârstă de 9 ani de la şcoală. De remarcat cât de disciplinaţi sunt toţi părinţii şi cum păstrează distanţa între ei, în timp ce îşi aşteaptă copiii să iasă de la cursuri.

După ce Sam a ieşit din şcoală, Jennifer îl ţine de mână şi se îndreaptă amândoi spre maşină. Întrucât Sam este mezinul, cu el îşi petrece şi cele mai multe clipe, surorile lui mai mari sunt adolescente deja şi au activităţi care de care mai diverse.

Apoi cei doi s-au plimbat prin Brentwood. Bruneta în vârstă de 49 de ani arată foarte bine şi a optat pentru pantaloni negri şi pulover gri. Atât mama, cât şi fiul au purtat mască de protecţie pe stradă.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările