Gossip

Jennifer Garner şi Ben Affleck: ceartă amoroasă în plină stradă?

Jennifer Garner şi Ben Affleck: ceartă amoroasă în plină stradă?

Jennifer Garner şi Ben Affleck sunt unul dintre cuplurile vechi de la Hollywood, care, oficial, sunt despărţiţi, dar neoficial se tot întâlnesc pe ascuns.

Cum s-a întâmplat ieri, de exemplu, când cei doi actori care nu au apucat încă să divorţeze au fost fotografiaţi pe străzile din Los Angeles, într-un fel de reuniune tensionată.

ben affleck si jennifer aniston
Ben Affleck şi Jennifer Aniston, discuţie tensionată în maşină

Jen şi Ben au apărut a avea un dialog neplăcut în maşina lor. Credem că a fost unul neplăcut, căci, după aceea, actriţa a fost văzută ştergându-şi o lacrimă, semn că discuţia aprinsă cu fostul soţ a afectat-o.

Este clar că cei doi au avut ceva de împărţit, chiar dacă se spune că Jennifer şi Ben au rămas buni amici, de dragul celor trei copii ai lor.

Mai mult, cei doi s-au reunit recent împreună cu Violet, Seraphina şi Samuel în staţiunea Big Sky, din Montana, acolo unde au sărbătorit ziua de naştere a lui Ben, care a împlinit 44 de ani pe 15 august.

Să se fi întâmplat ceva între ei în această vacanţă de familie, care să-i dea lui Jennifer speranţe la o împăcare? Şi acum realitatea să-i fi înecat corăbiile?

Foto: Printscreen DailyMail.co.uk