News

Jennifer Grey, actriţa din Dirty Dancing, divorţează după 19 ani de mariaj. Ea şi-a “pierdut” chipul în urma operaţiilor estetice

Jennifer Grey, actriţa din Dirty Dancing, divorţează după 19 ani de mariaj. Ea şi-a “pierdut” chipul în urma operaţiilor estetice camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Deşi mulţi dintre noi nu ar mai recunoaşte-o dacă ar vedea-o într-o nouă producţie, Jennifer şi-a continuat cariera artistică, nu cu acelaşi succes, ce-i drept, iar, în urmă cu 19 ani, îşi unea destinul cu cel al actorului Clark Gregg. Recent, cei doi au anunţat pe reţelele sociale iminentul divorţ.

 

După aproape două decenii împreună şi un copil, Stella, în vârstă de 18 ani, Grey şi Clark au împărtăşit cu comunităţile lor vestea nefericită a separării încă din luna ianuarie: “După 19 ani împreună, ne-am separat în ianuarie, conştienţi fiind că mereu vom fi o familie iubitoare şi atentă. Am luat, recent, decizia dificilă de a divorţa, dar rămânem prieteni apropiaţi şi suntem profund recunoscători pentru viaţa pe care am avut-o împreună şi pentru că o avem pe fiica noastră. P.S. Plângem când facem această postare”,au scris cei doi.

Jennifer şi Clark au împreună o fiică, Stella, în vârstă de 18 ani.

Şi pentru a demonstra că au rămas în relaţii cât se poate de amiabile, Jennifer a postat pe 21 iunie, cu prilejul Zilei Tatălui în SUA, o altă declaraţie plină de emoţie: “La mulţi ani de Ziua Tatălui @clarkgregg, te iubesc şi sunt recunoscătoare că ai venit în viaţa mea la fix pentru a-mi îndeplini visul, pentru că continui să ne arăţi cât de devotat eşti, pentru că eşti un tată şi un partener minunat cu care am crescut această fiinţă minunată. N-aş fi reuşit fără tine”.

Chipul lui Grey este greu de recunoscut de mai bine de 10 ani

Grey, acum în vârstă de 60 de ani, a câştigat popularitate în urma producţiei-fenomen a anilor ’80, Dirty Dancing, în care a jucat alături de regretatul Patrick Swayze. După ce şi-a transformat chipul, apelând la bisturiu, Jennifer şi-a pierdut din popularitate şi farmec, nefiind distribuită în producţii cu şanse mari de a deveni un succes. Fostul ei soţ, Gregg, este cunoscut din producţii precum Iron Man, Thor sau The Avengers.

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările