News

Jennifer Lawrence a gafat din nou la Oscar. Ipostazele care nu-i fac cinste!

Jennifer Lawrence a gafat din nou la Oscar. Ipostazele care nu-i fac cinste!

HOLLYWOOD, CA - MARCH 04: Actor Jennifer Lawerence in the audience during the 90th Annual Academy Awards at the Dolby Theatre at Hollywood & Highland Center on March 4, 2018 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Vă mai aduceţi aminte de celebra căzătură a lui Jennifer Lawrence de la ediţia din 2013 a Premiilor Oscar? Momentul în care actriţa s-a împiedicat de rochia voluminoasă atunci când a urcat pe scenă pentru a-şi revendica premiul a stârnit numeroase glume în online. Surprinsă cu paharul în mână la Oscaruri. Poate de emoţie, poate din cauza unei rochii mult prea diafane pentru silueta sa silfidă, Jennifer a avut nevoie de ajutor pentru a se ridica şi a merge mai departe spre a mulţumi tuturor pentru statueta aurie. Jennifer Lawrence s-a împiedicat de rochie în 2013. Şi dacă asta credeaţi că a fost singura ipostază amuzantă în care a apărut Jennifer la Oscar, ei bine, anul acesta actriţa a fost surprinse în fotografii care nu-i fac cinste.

După ce a defilat pe covorul roşu într-o rochie superbă, aurie, Lawrence (27) a fost surprinsă foarte veselă, cu paharul în mână, în timp ce păşea peste scaunele din teatrul Dolby.

A încercat să păşească peste scaune.

Să se fi ameţit de la şampania fină? Într-un interviu de acum câţiva ani, tânăra relata o poveste de la o petrecere de după Oscaruri când s-a ameţit bine de tot. S-a făcut praf la o petrecere de după premiile Oscar şi a vomitat pe balconul lui Guy Oseary: „Eram într-o stare precară”, a spus Lawrence atunci.

Foto: Getty Images

Modifică Setările